שאלה לד"ר קריסי

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

06/09/2008 | 18:54 | מאת: ר

האם אתה מנהל פורומים נוספים או כותב בטור מסויים?לא משנה באיזה נושא או אפילו חומר שאתה כתבת.תודה.

ישנן כתבות בעיקר בנושאי כירורגיה של רצפת האגן שכתבתי, נושאים של פלסטיקה וגינלית, תיקון קרום בתולים, תיקון שפתיים קטנות מוגדלות , היצרות של הנרתיק וכו חלק גדול אינו בשפה העברית וחלק פשוט מפוזר בכל מיני אתרים כעת ההתמקדות העיקרית היא בעבודה - אני עונה ליעוצים או בפורום הזה או בקליניקה לכל שאלה אשמח לענות כאן או למייל שלי פניות ליעוץ בברכה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן