עוד שאלה על תיקון שפתיים קטנות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

06/09/2008 | 14:59 | מאת: יפעת

שלום ד"ר קריסי אני יודעת שאתה עובד גם במרפאה צבאית, האם ניתן להתייעץ בנושא זה שם ולא במרפאה הפרטית? ושאלה נוספת- כמה זמן לאחר הניתוח צריך להימנע מקיום יחסי מין?

כעיקרון אם את חיילת זכותך להגיע למרפאת נשים ליעוץ בכל נושא גינקולוגי שמפריע לך הטיפול כמובן אינו במסגרת הצבא בכל מיקרה לדעתי עדיף בקליניקה בלי נוכחות של חיילות נוספות (חובה בצבא) אם את חיילת לא אגבה כסף על ביקור ותצרי קשר עם מזכירתי בהצלחה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן