אחרי ניתוח שפים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

02/09/2008 | 21:24 | מאת: אחרי ניתוח שפתיים

שלום,עברתי ניתוח לתיקון שפתיים ובגדול יצא טוב (הרבה יותר טוב ממה שהיה) אבל לא כל כך סימטרי.שפה אחת בקושי ניראת והשניה יותר גדולה וניראה כאילו יש רק אחת. עברתי ניתוח מלא לא רק הוצאת V מה כדאי לעשות?להשאיר או לעבור עוד ניתוח לתקן את זה?תודה.

כעיקרון אם זה מוצא חן בעיניך אין טעם לעבוד בשיטת החתיכות וכל פעם עוד ועוד אין אף פעם סימטריה מושלמת אלא התאמה טובה צריך לארות ליותר פרטים בברכה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן