קרום הבתולים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

30/08/2008 | 20:14 | מאת: שגית

איך נראה בדיוק קרום בתולים שנקרע,כשאני פותחת את השפתיים הקטנות אם אני קיימתי יחסי מין מה אני אמורה לראות פתח גדול רואה דרכו את הנרתיק או אני צריכה ללחוץ כמו ביצאה כדי לראות שיש חור ואם רואים חור מה גודל החור שאני אמורה לראות?? רואים חור בכל האזור שמכסה אותו השפתיים הקטנות או מה אני לא מבינה איך זה אמור לראות

אם קיימת יחסים סיכוי גדול מאד שזה פתוח הפתח אינו רחב אך רואים בקרום העגול סימני קריעה או חתכים לצגדדים (אינו עגול) עדיף שתגיעי לבדיקה ואם צריך - נתפור מחדש (אלא אם את ממשיכה לקיים יחסי מין אז כמובן שאין טעם

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן