קרום הבתולים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

25/08/2008 | 21:49 | מאת: מונא

ערב טוב יש לי בעיה בקרום הבתולים בילדות נקרע לי קרום הבתולים חלקית בערך רבע מקרום הבתולים עקב זאת תפרו לי את הקרום בתפירה רגילה והקרום נאחה אבל אמרו לי שאם ארצה להתחתן אני אצטרך תפרים כדי שירד דם, שאלתי לא יכול להיות מצב ששאר הקרום שלא נקרע יקרע ויוריד דם?

אני לא בטוח שהקרום שלם אם זה מה שנאמר אם ברצונך להגיע להציעצות או בדיקה - בבקשה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן