נק חן באיבר המין

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

25/08/2008 | 21:20 | מאת: מיטל

שלום, קיבלתי הפנייה מרופא עור להסרת נקודת חן בסמוך לשפתיים החיצוניות של הנרתיק. רופא העור לא ידע האם להפנות אותי לפלסטיקאי או לרופא נשים. האם כל רופא נשים/פלסטיקאי יכול להסיר נקודת חן באזור כזה או שצריך מישהו עם התמחות על ספציפית ואיזו? תודה על תשובתכם בהקדם.

כעיקרון כל אחד שיודע ויש לו ניסיון - זה בסדר מנסיוני עדיף גינקולוג שמתמחה בכירורגיה גינקולוגית בהצלחה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן