לידה לאחר ניתןח וסטיבוליטיס

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

25/08/2008 | 18:51 | מאת: יערה

שלום! לפני עשר שנים עברתי ניתוח לטיפול בוסטיבוליטיס (אשר הצליח...) כיום אני בהריון ורציתי לשאול האם יש מניעה ללדת בלידה רגילה? האם יש סיכוי רב יותר לקרעים בלידה והאם יש סיכון שהוסטיבוליטיס יחזור כתוצאה מהלידה? האם היית ממליץ על ניתוח קיסרי במקרה כזה?

28/08/2008 | 19:59 | מאת: דר קריסי

שאלה קשה אין תשובה מדעית מוססת על ספרות או עובדות בנושא מכיוון שאני מטפל הרבה בוסטיבוליטיס ויודע עד כמה פוגעת באיכות החיים ובחיי המשפחה אני הייתי אינטואיטיבית מעדיף לא לגעת בנרתיק עם תפירה חוזרת (למרות שפעם נהגו לומאר לנשים שלידה יכולה לפתור להם את בעית הכאב) הנטייה שלי על קיסרי אך אינה מבוססת מדעית ותלויה כמובן בכל הגורמים המילדותים כולל הרצון שלך דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן