אתר חדש לנושאי ארוגניקולוגיה ורצפת אגן

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

12/08/2008 | 17:14 | מאת: דליה

בהמשך לשאלתך, יש אתר חדש עם הסברים בתחום בקרי באתר www.neuman-urogynecology.com

מחבר: אבשלום (לשליחת דואר אלקטרוני) תאריך: 6.8.2008 שעה: 10:44 קישורים ממומנים באתר הרפואי החדש www.neuman-urogynecology.com נמצא ידע רב בתחום של טיפול בדליפת שתן וצניחת אברי האגן בקרב נשים. האתר עלה היום במסגרת פיילוט ונודה לכל אחת באופו אישי על שיתוף פעולה ומשלוח הערות והארות להוספת ושינוי בתכני האתר. --- נמצא בכל מקום באינטרנט תחת הרבה שמות בהצלחה למפרסמים ???

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן