ניתוח וסטיבוליטיס

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

07/08/2008 | 22:35 | מאת: ..

שלום, עברתי ניתוח לוסטיבוליטיס וקיצור שפה לפני כחודש. מאז אני מרגישה בזמן הליכה או פעילות גופנית כאילו אויר יוצא מאיבר המין, לפעמים מלווה ברעש כמו "נפיחה". האם זה מצב קבוע כשהפעה מהניתוח, יש משהו שאפשר לעשות כדי שלא יקרה? אני חוששת מקיום יחסי מין שיהיו מלווים ברעשים כאלו תודה

ניקרא vaginal wind חפשי מאמר שלי בנושא (באנגלית) פני לרופא שניתח אותח בברכה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן