קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

06/08/2008 | 18:24 | מאת: ענת

שלום רב קיימתי יחסי מין (פעם ראשונה) עם בחור, הוא החדיר את איבר המין כולו ולא ירד דם, ניסה שוב להחדיר אותו, אז ירד קצת, אני אישית נלחצתי מזה... אלחר שחזרתי הביתה, נכנסתי לשירותים וירד עוד דם, יותר מקודם. האם זה סימן שקרום הבתולין נקרע באופן מוחלט?

לפחות חלק ממנו קרוע צריך להסתכל כדי לראות עד כמה נקרע ואם ניתן לשחזר ללא בעיה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן