2 שאלות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

26/07/2008 | 15:39 | מאת: .

שלום ד"ר קריסי, האם זה בסדר שחודשיים וחצי אחרי ניתוח שפתיים אני עדיין לא יכולה לקיים יחסי מין? והאם אפשר לעשות הסרת שיער בלייזר באזור הזה אחרי ניתוח שפתיים?כמה זמן מומלץ לחכות? תודה...

מה הסיבה לחוסר היכולת לקיים יחסים ? לייזר כדאי לעשות אחרי החלמה מלאה שהיא כ3 חודשים מהניתוח אם תרצי להבדק במרפאתי את מוזמנת לפנות 052-5134747 דר קריסי

28/07/2008 | 23:14 | מאת: .

קשה להסביר מין תחושת כאב בשפתיים כאילו עדיין לא החלימו אך האם זה הגיוני?הרי עברו חודשיים וחצי מהניתוח... אתם עושים גם הסרת שיער בלייזר? תודה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן