שחזור ביתולין

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

23/07/2008 | 17:00 | מאת: סנדי

אני מעוניינת בניתוח לשחזור קרום הבילותין. האם ניתוח ממומן על ידי קופ"ח, לחילופין, מה העלות של ניתוח כזה? ועוד אשמח לקבל פרטים אודות הניתוח (או הפנייה למקור). תודה

מי בבית חולים ציבורי מומחה לשחזור מושלם של קרום בתולים ?? כעיקרון אין הרבה מומחים לנושא יש שתופרים רק לפני חתונה את הנרתיק מצד לצד " שירד דם" אני מעדיף ממש שחזור טבעי של קרום הבתולים גם כדי לתת לאישה תחושה של שלמות וטהרה, ואת זה ניתן לעשות ללא קשר לחתונה כדי להמשיך חיים חדשים כפי שהיא רואה אותם לקליניקה : 052-5134747 בהצלחה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן