ניתוח וסטיבוליטיס

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

14/07/2008 | 13:46 | מאת: ייי

עברתי ניתוח לטיפול בוסטיבוליטיס לפני שבוע,לא היה דימום עד אתמול בערב והדימום הוא דימום קל. אני גם צריכה לקבל מחזור היום ולא יודעת אם מקור הדימום הוא מבעיה כלשהי או מהמחזור שהקדים (משתמשת בגלולות).אני לא מרגישה כאבים מיוחדים באזיור מאז החל הדימום. יש סיבה לדאגה? יש צורך ללכת להבדק או שזה נורמלי שיהיו דימומים כאלו כמעט שבוע אחרי הניתוח? תודה

לא ללכת סתם למישהו אלא לפנות לבדיקת המנתח שלך דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן