הקטנת השפתיים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

10/07/2008 | 12:27 | מאת: אנונימית

רציתי לדעת האם יש אפשרות להקטנת השפתיים בווגינה? ואיך זה נעשה?

11/07/2008 | 14:33 | מאת: מימי

אני קראתי על זה את ההסבר הבא: מבנה הנרתיק לנרתיק שני זוגות שפתיים – קטנות וגדולות (ראי ציור). השפתיים הקטנות נמצאות מתחת לשפתיים הגדולות ומעל פתח הנרתיק והשופכה, ותפקידן העיקרי הוא להגן על הריריות שבפתחים הללו. מבנה הנרתיק שונה מאישה לאישה, ממש כמו שכל איבר אחר בגופנו שונה מאדם לאדם. לאחת שפתיים ארוכות יותר מהאחרת, ולאחת קצרות יותר. שלא כמו פתח הנרתיק, גודל השפתיים אינו משתנה עם הגיל ונותר פחות או יותר בגודלו מגיל ההתבגרות. אצל חלק מהנשים המבנה הגנטי של הנרתיק הוא כזה שהשפתיים הקטנות הן דווקא גדולות, לפחות לטעמן האישי, ויש שהגודל מפריע להן ברמה האסתטית ואפילו התפקודית (טענה שכיחה בקרב נערות היא כי השפתיים הגדולות מפריעות להן בלבישת תחתוני חוטיני, למשל). חשוב לציין, ששפתיים גדולות מדי עלולות לגרום להפרעה פיזית של ממש. כך, בזמן קיום יחסי מין, למשל, השפתיים ``מתערבות`` בתהליך ומתקפלות פנימה. כשזה קורה, האקט המיני מסב כאב לאישה ומפריע לחיי המין התקינים של הזוג. (זה מתוך האתר של פרופורציה)

בודאי שיש זה נעשה על ידי ניתוח מקומי לעיצוב השפה בגודל הרצוי בהתאמה לכל הנרתיק וגודל הדגדגן הניתוח אורך כ 45 דקות מומלץ חד משמעית בהרדמה כללית ולא מקומית לתוצאה אופטימלית שחרור אחרי מספר שעות הביתה לקביעת תור ליעוץ פני למזכירתי 052-5134747 דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן