דגדגן בולט

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

06/07/2008 | 00:39 | מאת: .

גם לי אותה הבעיה. עברתי ניתוח שפתיים ואני מרוצה אך הדגדגן בולט כי זה המבנה שלו.אם יש מה לעשות לגבי זה בהחלט אעשה...האם זה באמת אפשרי להקטינו או לגרום לו להיות לא בולט?כי אני חשבתי שאסור לגעת בדגדגן מבחינת ניתוחים. תודה.

הרבה תלוי במנתח, בשיטת הניתוח ובתיאום הציפיות בין המנתח למנותחת כעיקרון לנשים עם דגדגן בולט יותר כדאי להוריד פחות מהשפתיים הקטנות לפרופורציה נכונה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן