דגדגן בולט

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

29/06/2008 | 23:03 | מאת: א

עברתי ניתוח לעיצוב שפתיים פנימיות אך מאז הדגדגן מאוד בולט חשבתי שעם הזמן זה יעבור אך עברו כבר יותר מחודשיים.כנראה הקטנת השפתיים פשוט הבליטה את זה כי זאת היית צורתו פשוט לעומת השפתיים זה לא היה ניראה כל כך.השאלה שלי אם אפשר לעשות ניתוח לתיקון הבעיה הזאת?זה מאוד מפריע במיוחד כשמגלחים הכל אז הוא ממש משתפשף עם התחתון ואני לא יודעת מה לעשות תודה.

01/07/2008 | 11:59 | מאת: רוני

אני גם מעוניינת לעשות ניתוח לעיצוב השפתיים. רציתי לשאול האם את מרוצה מהניתוח? וכמה זמן נמשכים הכאבים? אודה אם תעני לי.

01/07/2008 | 13:44 | מאת: א

שלום רוני, אני מאוד מרוצה מהניתוח,זה משהו שהעיק עלי במשך כמה שנים והיום,חודש וחצי אחרי הניתוח,אני לא מאמינה שניתוח פשוט יחסית (לי בכל אופן) הוריד ממני את המועקה הזאת.ממש ירדה לי אבן מהלב.הכאבים לא כאלה נוראיים,עברתי אותם אפילו ללא משכח כאבים.יש אי נוחות עד שהתפרים יורדים ונפיחות אך תאמיני לי זה שווה את זה!

את יכולה להגיע לבדיקה ויעוץ - זאת לא שאלה שניתן לענות ללא בדיקה פני למי שניתח אותך לפני כן ואם לא יוכל לעזור - הגיעי אלי בברכה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן