ניתוח להקטנת שפתיים פנימיות.

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

25/06/2008 | 01:02 | מאת: TUL

שלום,אני ממש מתעניינת לגבי ניתוח להקטנת שפתיים פנימיות אבל אין לי שום מושג לגבי עלות אני חייבת לדעת מה פחות או יותר הטווח מחירים כדי שאוכל להעריך מתי ועוד כמה אצטרך לחסוך בשביל לבצע את הניתוח... תודה רבה..

שלום תלוי במקום הניתוח ובמנתח, בסוג ההרדמה והיקף הניתוח וכו עדיף שקודם תבחרי מנתח ורק כך תוכלו ביחד להתיחס למחיר, לאחר יעוץ ובדיקה בהצלחה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן