מאוכזבת לאחר ניתוח הגדלת חזה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

12/06/2008 | 18:50 | מאת: אלונה

שלום רב, לפני כחודש עברתי ניתוח להגדלת חזה 350cc .(אם זה רלוונטי - משקלי 57 ק"ג - 1.66) מאוד מאוכזבת מגודלם לפי דעתי נורא קטן , עם חולצה נראה כאילו לא עשיתי כלום . לא ככה תארתי שייראו שדיי לאחר ניתוח . פניתי למנתח , נאמר לי שהשריר עוד לא השתחרר והשתל עוד לא ירד ואחרי שזה יקרה אז החזה יקבל צורה וגודל קצת שונה. שאלתי: האם זה נכון? בתודה מראש ושבת שלום

זה לא קטן וטוב שלא שמת יותר תמתיני בסבלנות לתוצאה סופית בהצלחה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן