חתכים בפתח הנרתיק

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

07/06/2008 | 18:04 | מאת: הילה

שלום, לאחר קיום יחסי מין נוצר לי מעין קרע/חתך בפתח הנרתיק (אגב, אנחנו משתמשים בחומר סיכה בכל פעם). אני מורחת ביפנטן פלוס ולאחר כיום-יומיים יכולה שוב לקיים יחסים, אך הנושא מאד מטריד ומציק. מה ניתן לעשות?

בעיה שכיחה - לרוב בקצה התחתון של הנרתיק ניתן לפתרון על ידי כריתה שטחית מועטה של העור "החולה" במקום את יכולה להגיע לבדיקה ויעוץ בהצלחה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן