שלום

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

05/06/2008 | 23:57 | מאת: דינה

מה גורם לשפתיים קטנות לגדול?האם גילוח של כל המקום יכול לגרום לזה לגדול עוד יותר? שמתי לב שרוב השאלות הם בנושא של ניתוח להקטנת שפתיים האם זה עד כדי כך שכיח???תודה על תשובתך מראש.

שכיח מאד לרוב זה גנטיקה רוב המטופלות הן צעירות אולם אצל כמה זה החל עם הגיל או אחרי לידות בברכה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן