אחרי ניתוח שפתיים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

31/05/2008 | 01:06 | מאת: ק

ד"ר קריסי שלום, שבועיים לאחר הניתוח צד שמאל מושלם אך צד ימין שונה בגודלו וקצת כואב.האם יתכן שזה נפיחות עדיין יש לציין כי צד שמאל כמעט ולא היה נפוח אחרי ניתוח וימין כן-האם זה יכול להשפיע על התוצאה?והכי חשוב האם יש סיכוי שזה ישתווה בהמשך? תודה.

שלום בודאי שצריך להמתין כחודשיים שלושה כעיקרון זה תקין לחלוטין בהצלחה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן