שפתיים חיצוניות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

25/05/2008 | 18:18 | מאת: מוטרדת

יש לי פטריה בנרתיק, האם הפטריה יכולה לגרום לנפיחוות של השפתיים החיצוניות ולהגדלתן? ואם לא, אז האם ניתוחו להקטנת השפתיים החיצוניות מסובך?

שלום אין קשר בין הפטריה למבנה השפתיים לא מומלץ לנתח כשיש זיהום הניתוח דורש מיומנות גבוהה ונסיון וכשיש כאלה דבר אינו מסובך בברכה דר קריסי

03/06/2008 | 14:26 | מאת: מיכל

לדעתי עלייך להמתין שהפטריה תעבור ואז לבחון את המצב ( כאשר הן אינן במצב של גירוי כלשהו.. ) כמו כן, במידה ותרצי לקבל מידע נוסף על ניתוח זה, תוכלי להיכנס לאתר פרופורציה, בקישור זה - ולקבל תשובות לשאלותייך: http://www.proportzia.co.il/?CategoryID=230&ArticleID=176 רק בריאות!

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן