שפתיים חיצוניות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

06/09/2006 | 10:54 | מאת: הילה

השפתיים החיצוניות שלי גדולות כך שהן מכסות על כל אזור איבר המין (הדגדגן והשפתיים הפנימיות נסתרות). רק כשאני מפסקת את השפתיים אפשר לראות... האם זה נורמלי? האם יש ניתוח לבעיה כזאת? רק לאחרונה התחלתי לקיים יחסי מין, האם עם הזמן האיבר ייחשף, כלומר ככל שתדירות יחסי המין תעלה?

שלום הילה זאת אכן כבר בעייה רפואית ולא אסטטית בוודאי שיש פתרון יעיל ביותר - ניתוח לעיצוב השפתיים הקטנות LABIOPLASTY יש לקבוצה שלנו - המתמחה בנושא אתר עם מידע רב LEYAPOT.COM את יכולה לקבוע פגישת יעוץ ללא תשלום לפני כל החלטה סופית בהצלחה דר חיים קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן