בעיני מנתח...

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

10/05/2008 | 18:25 | מאת: :)

בעיני מנתח פלסטי מה חשוב יותר מראה חיצוני או ביטחון עצמי?

שאלה מענינת מה נותן את הביטחון העצמי ? המראה או האופי ? אני חושב שאם יש ביטחון עצמי זה הבסיס לכל דבר אבל אני נתקל בלא מעט נשים עם בטחון עצמי שיודעות בדיוק מה הן רוצות וזה יכול להיות נתוח פלסטי (הגדלת שדים, אף וכו') באופן אישי אני מאמין שכל אחת צריכה לעשות רק מה שטוב לה ללא השפעה חברתית מקווה שעניתי דר קריסי

12/05/2008 | 00:19 | מאת: קאטי

תודה על התשובה...ועוד שאלה ביום חמישי הקרוב אני אמורה לעבור אצלך ניתוח ואני קצת לחוצה (קצת הרבה) תוכל להסביר מה בדיוק הולך לקרות מההתחלה ועד הסוף?ומי עוד חוץ ממך יהיה בחדר ניתוח? תודה.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן