שפתיים פנימיות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

08/05/2008 | 18:05 | מאת: מאיה

שלום! אני בת 17 ויש לי חבר כבר כמעט שנה. אנחנו כבר מדברים על קיום יחסי מין ומרגישים מוכנים. יש רק בעיה שאני מרגישה לא בנוח עם איבר המין שלי. הוא נראה לא אסטתי. האם זה יכול להטריד גם את חבר שלי?!? בנוסף אם אני יהיה מעוניינת בניתוח הקטנת השפתיים הפנימיות באיזה גיל הכי מוקדם אוכל לעשות והאם נשארת צלקת?

את יכולה לבצע אותו כבר עכשיו הייתי ממליץ לך אם את מרגישה מוכנה לניתוח להתיעץ ולבוא עם אמך לדוגמא לפחות לבדיקה והבנת הצפיות כעיקרון תוצאות הניתוח טובות מאד דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן