דגדגן

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

03/05/2008 | 19:03 | מאת: שאלה

שלום! רציתי לדעת היכן נמצא הדגדגן ואיך הוא בדיוק נראה? אני לא מבחינה בו. האם הגיוני שלא יהיה דגדגן? בנוסף בשפתיים הפנימיות יש מעין שניי עיגולים. האם זה חריג? תודה מראש.

הדגדגן נמצא בקצה העליון של הנרתיק מעל צינורית השתן קחי מראה ונסי להסתכל אפשר להפשיל מעט את העור ולגלות אותו לכל בעייה את יכולה להגיע לבדיקה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן