מבולבלת

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

02/05/2008 | 18:34 | מאת: אני

יש לי הרגשה שאיבר המין שלי חריג. אני משערת שהבעייה היא שהשפתיים החיצוניות בולטות ונפולות. האם ניתן לעשות ניתוח? והאם זהו ניתוח מסובך וכואב? תודה

כמו בכל דבר ניתוח שנעשה במיומנות גבוהה נותן בדרך כלל תוצאות מצוינות יש כאב אחרי הניתוח אם כי נסבל לחלוטין ברמה של כדורים בלבד נגד כאבים אם ברצונך בבדיקה ויעוץ במרפאתי - 052-5134747, ליאורה בברכה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן