ניתוח להסרת קרום הבתולין

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

31/03/2008 | 18:26 | מאת: אנונימית

שלום, אני אמורה לעבור בקרוב ניתוח להסרת קרום הבתולין, היות והוא מפריע לי מאוד בקיום יחסי מין. נקבע לי תור לבית החולים איכילוב ונאמר לי שזה יהיה ניתוח בהרדמה מלאה. אודה לך אם תוכל להשיב לי על הסיכונים שבניתוח כזה, זמן החלמה וכיוצא באלה. תודה רבה!

אני לא יודע מדוע הרדמה מלאה ? מי יבצע את הפעולה ? אם את רוצה מידע ספציפי התקשרי אלי בשעות הבוקר 0522-909109 דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן