תיקון ניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

31/03/2008 | 17:44 | מאת: אלינה

עברתי ניתוח קיצור שפתיים לפני קצת יותר מחודש באופן פרטי אצל רופא שנחשבת לממש טובה. התוצאה נוראה לא אסטטית ומעוותת זה נראה יותר גרוע מלפני הניתוח זה ממש מתסכל וגם זה לא שיפר את הנוחות שלי בתפקוד היום יומי האם יש אפשרות לתקן? אם בניתוח או לייזר? וכמה בערך זה יעלה?

בעייה כזאת דורשת התיחסות מאד ספציפית אנא הגיעי לבדיקה טל לתור 052-5134747 דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן