ניתוח אסטתי

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

27/03/2008 | 20:42 | מאת: שירה

בת 34 יש לי שפתיים חיצוניות ופנימיות מוגדולות (אבל בצורה טיבעית לא משהו מוזר). לפעמים שוקלת לעשות ניתוח אך חוששת שזה עלול לפגוע לי בהנאה מינית. חשוב לציין שיש לי המון ביטחון ואין לי בעיות עם גברים שוקלת לעשות זאת רק כדי להיות יותר מטופחת וסקסית (-: אני יודעת שרוב ההנאה היא מהדגדגן אבל ,האם זה נכון שלשפתיים יש חלק גדול בהנאה? האם ניתוח כזה עלול להרוס לי ?! חשוב לציין שנהנת מאוד מסקס חוששת להפסיד את הכל בשביל ניתוח שכזה. תודה על תשומת הלב שירה ת"א

שלום אם אין בעייה אסטתית או אי נוחות מהשפתיים אין צורך לנתח אני מנתח רק כשיש בעייה אחת מהשתיים כעיקרון הנאה מינית משתנה מאישה לאישה ואפילו הנרתיק עצמו ואיזור צוואר הרחם וצינורת השתן גורמים להנאה מינית לא רק מקום אחד כעיקרון לא לבצע את הניתוח אצל כל אחד אלא על סמך בירור מוקדם כעיקרון הניתוח לא אמור לפגוע בהנאה המינית אם ברצונך להגיע לפגישה ובדיקה התקשרי 052-5134747 דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן