שמישהו יגיד את האמת כבר

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

25/03/2008 | 12:04 | מאת: מתוסכלת

שלום לך , כולי תקווה שממך אני אוכל לקבל את תשובה אמיתית. הלכתי לגניקולוגית וסיפרתי לה על מס' בעיות שיש לי ,אגב היא השניה שאני פונה עם אותם בעיות ,יש לי בעיה של בריחת אוויר מהנרתיק ושפתיים בולטות שמפריעות לי נורא (ואלו רק הבעיות שקשורות לפורום הזה), אבל הם פשוט מחפפים אותי , ויש לי הרגשה שזו לו רק תחושה , שניכנסתי לפני כמה שנים וגם כמה פעמים לפורומים ושאלתי רופאים אמרו לי שיש מימון של קופ"ח ושאני הולכת לגיניקולוגים הם אומרים לי שלא ופשוט מורחים אותי פשוטו כמשמעו אני מרגישה מתוסכלת ואבודה , אין פשוט אנשים אמיתיים בימינו שפשוט רוצים באמת לעזור לאדם להרגיש יותר טוב? אין לי כסף וגם קשה לי לראות איך אני משיגה כ"כ הרבה כסף לשני ניתוחים כאלה ברפואה הפרטית, בשביל מה אני צריכה ביטוח רפואי אם אף פעם לא פוטרים לי את הבעיות!!!!! סליחה על האורך אבל באמת אני מתוסכלת ולמקרה שלא הבנת מה השאלה שלי , אז האם יש לי זכות לקבל מימון מקופ"ח לניתוחים מהסוג האלו? פשוט נמאס לי לא לחיות בגלל זה! אודה לתשובה מדוייקת ואמינה.

צריך לברר בקופת חולים שלך אם הניתוח הוא רפואי וצריך להיות מבוצע בבית חולים כעיקרון ניתוחים שאינם רפואיים / ניתוחים פלסטים נעשים בסקטור הפרטי ולרופאים רבים בבתי החולים אין נסיון מספק בהם או אחריות אישית למנותח אפילו אם יאשרו לך כזה ניתוח בבית חולים - אינך יכולה לבחור במנתח ולדעת מה נסיונו לצערי אין לי תשובה יותר טובה מזאת בהצלחה דר קריסי

05/04/2008 | 22:16 | מאת: מתוסכלת

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן