שאלה בקשר לניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

08/03/2008 | 01:38 | מאת: גלית ר.ק

ד"ר קריסי שלום. אני כרגע מטופלת בביופידבק לחיזוק שרירי רצפת האגן אבל הגניקולוגית שלי המליצה לי להפגש עם אורגניקולוג (ד"ר נוימן) ליעוץ בקשר לניתוח... אני רק בת 32 עם ילד 1 ורוצה עוד ילדים... שאלתי היא : אם אני עוברת עכשיו את הניתוח מה תהיה ההשפעה אחרי הלידה הבאה שלי? האם המצב יחזור להיות בעייתי(צניחת רצפה ודליפת שתן)? או שזה יפתר לתמיד וגמרתי עם הבעיות? תודה.

מורכב אחרי ניתוח לדליפה כעיקרון אני ממליץ על ניתוח קיסרי גם עם ניתוח קיסרי הריון יכול לפגוע בתיקון הניתוחי לכן אישית הייתי ממליץ על השלמת הריונות תוך כדי פזיותרפיה וניתוח אח"כ במידה והדליפה קשה מאד ופוגעת משמעותית - סוביקטיבית באיכות החיים שלך ופזיותרפיה לא עזרה והריון לא באופק - יתכן ואין מנוס מניתוח ניתן לנסות את התרופה YENTREVE עם הפזיותרפיה - יתכן ותעזור בברכה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן