בתולין

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

02/09/2006 | 17:15 | מאת: ליסה

היי אני עומדת להתחתן עוד מעט די דתיה ולא בתולה התחלתי לקחת לפני חודשיים גלולות למניעת היריון והיו לי קצת דימומים לא סדירים כלומר כל החודש היו טיפות דם .ועכשיו חודש שני שאני לוטקחת גלולות אין לי דימומים כאלה. האם יש אפשרות לגרום לדימומים לא סדירים מבלי לפגוע ביעילות של גלולות למניעת היריון? כי ממש ממש אין לי כסף מיותר לבזבז על ניתוח לשחזור בתולין.

שלום כעיקרון גלולות מונעות דימום לא סדיר הפסקה של גלולות באמצע (יומים שלושה לפני החתונה) יכולה לשבש את המחזור ולגרום לדמם לא סדיר או ממושך אני מבין את הצורך בחיסכון לפני החתונה אבל עימו קיים סיכון של דימום לא בזמנים המדויקים שאת רוצה בהצלחה דר חיים קריסי

כעיקרון אין אפשרות אלא אם מישהו לא זהיר ולוקח גלולות באופן לא מסודר ואז יש דימומים לא סדירים שאין שליטה על הופעתם או העלמם ובמיקרה של קיום יחסים יש אפשרות להריון לא ממליץ לשחק כך עם הגוף בהצלחה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן