שפתיים פנימיות ויחצוניות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

09/02/2008 | 19:18 | מאת: אנונימית

שלום! !)רציתי לדעת מה גורם לשפתיים הפנימיות להתרחב ומהם האלטרנטיבות להצר אותו? 2)ובנוסף רציתי לדעת מהם האפשריוית להצר את השפתיים שנמצאות באזור החיצוני ז"א היכן שנמצא הדגדגן?האם אפשר לשחזר את אותה רקמה שחיברה את השפתיים האלו? תודה מראש

שלום אצל חלק גדול מדובר בבחורות צעירות שזה המבנה המולד של השפתיים שלהן אצל אחרות - הגיל או הלידות משנים את המבנה כעיקרון ניתן לשחזר בניתוח שפתיים קטנות פרופורציונליות ויפת בברכה דר חיים קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן