ניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

05/02/2008 | 21:24 | מאת: מיקי

שלום, בת 45 , צניחה והתארחות של צוואר הרחם ,הומלץ על ניתוח להוצאת הרחם. מה ידוע על השימוש ברשת, יתרונות חסרונות וכו'? תודה

מדובר ברשת שנמצאת כשנתיים שלוש בשוק, מוחדרת עם מחטים דרך הרגליים ומושמת בנרתיק יש איתה הצלחות טובות אך גם סיבוכים כגון דחיה וכאב ביחסי מין אחוז הכשלונות הכללי כ 10-20 אחוז ואינו שונה לדעתי ואפילו עולה על הצלחה של מנתח טוב בניתוח ללא רשת התוצאות וההשלחות שלה לטווח הרחוק לא ידועות אני מעדיף לתקן כמו שצריך בניתוח ראשוני בנשים עם חזרה של צניחה לעיתים - גם לא תמיד אני שם רשת דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן