ניתוח שני להצרת הנרתיק

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

02/02/2008 | 01:20 | מאת: orna

שלום רב, אני בת 35 לאחר שתי לידות ואקום. לפני כשנה וחצי עברתי ניתוח הצרת נרתיק, בפעמים הראשונות כשקיימתי יחסים זה היה ממש כמו הסקס שהיה לפני הלידות, אבל אחרי כחודש הרגשתי תוך כדי קיום יחסים שהנרתיק התרחב שוב כמו שהיה לפני הניתוח. כשהכנסתי אצבעות לוודא שאני לא טועה הופתעתי לגלות שהנרתיק התרחב אף יותר ממה שהיה לפני הניתוח. לאחר התייעצות עם הרופא המנתח החלטנו שאנחנו מבצעים ניתוח חוזר. האם כדאי לתת צ'אנס לניתוח שני? האם יש הגבלה למס' ניתוחי ההצרה שנרתיק יכול לעבור? כמה זמן בד"כ ניתוח הצרת נרתיק מחזיק מעמד? תודה על עזרתך!! אשמח לקבל תגובות מנשים שעברו ניתוח מסוג זה.

אני לא רוצה ולא יכול להתערב בשיקולי מנתח אחר - איני יודע מה הטכניקה שנקט ואם יש מקום לניתוח חוזר ואיזה ומדוע הראשון כשל ? למה שגם השני לא יכשל ? ואחר כך האיזור יהיה רקמה נוקשה ופיברוטית עם אפשרות לכאבים אלו דברים שהמנתח שלך צריך להתמודד עימם ואני בטוח שכך יעשה בהצלחה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן