הגדלת נקודת הG

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

28/01/2008 | 15:31 | מאת: שרון

האם יש ממש בניתוח זה? האם הוא לא מסוכן? אני לא מצליחה לגמור בחדירה וגם לא מרגישה כלל את נקודת הG . האם אתה ממליץ על ניתוח כזה ואם כן איפוא כדאי לעשותו

שלום כעיקרון אין הרבה נסיון בתוצאות הפעולה הזאת יש אורגזמות ממקומות רבים כגון נרתיק, דגדגן, שופכה, רקטום וה G היא רק אחד מהם אני צריך עדיין ביסוס קליני לתוצאות ורק אז אוכל להמליץ דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן