קריעת הבתולים- דחוף

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

27/01/2008 | 07:48 | מאת: גלית

שלום .... אני לפני שנה וחצי אולי טיפה יותר , שכבתי פעם ראשונה ירד לי דם ... מאז אני לא שכבתי אפילו פעם אחת , השאלה שלי האם החור יכול להיסגר ... והאם ברגע שאני אשכב שוב , האם הבחור יכול להרגיש שאני לא תולה ??????? תודה רבה

כעיקרון קרום הבתולים שבותק לא מתאחה לבד לרוב ביחסים לא יהיה כמובן דמם או כאב לשחזור הקרום באופן קבוע עד לקיום יחסים תוכלי לקבןע אצל מזכירתי 052-5134747

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן