בעיה אסטתית?

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

19/01/2008 | 18:08 | מאת: אלה

שלום, אני בת 22, לפני כמה חודשים שמתי לב כי פטמה אחת שלי גדולה בהרבה מהשניה. ממה זה נובע, האם יש כאן בעיה רפואית או ויזואלית בלבד? ניתן לטפל בזה? העניין גורם לי תסביכים מסוימים. תודה מראש.

כעיקרון הגוף אינו סימטרי !!! בכל מיקרה פני לכירוג שד לשלול פתולוגיה אם הכל תקין וההבדל מפריע לך ניתן לפנות לפלסטיקאי המתמחה בשדיים לתיקון דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן