ניתוח משולב

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

19/12/2007 | 23:29 | מאת: דורית

האם ניתן לבצע ניתוח פלסטי משולב בו זמני להקטנת שפתיים פנימיות ולהרמה והצרה של הנרתיק?

בוודאי זה הניתוח הקלאסי בעיקר אצל נשים אחרי לידה לקביעת תור והסבר מלא על הניתוח לאחר בדיקה ספציפית לצרכים שלך תוכלי להתקשר ל 052-5134747 או לכל רופא מומחה לנושא שתבחרי בהצלחה דר קריסי

17/01/2008 | 17:55 | מאת: מירב

אני אמא ל-3, עברתי לידת וקום ותפרו אותי מכל הכיוונים, אחרי הלידה השלישית, אני סובלת מחוסר יכולת להתאפק כשיש לי פיפי והרחבה של הנרתיק. בזמן קיום יחסים אני לא נהנית מקיום יחסים כי אני לא מרגישה את האיבר של בעלי. רציתי לדעת האם הניתוח לא מסוכן, היכן ניתן לבצע והאם אתה יודע על השתתפות של קופת חולים לאומית, כמו כן האם אין בעית גיל ? אני בת 35 .... אשמח לקבל את התייחסותך לנושא. תודה, מירב

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן