libialplasty

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

17/12/2007 | 23:04 | מאת: irena

שלום,נותחתי ע"י צוות רפואי שלכם(בעתידים) לפני כחודש,אני מאוד מרוצה מהניתוח וממליצה בחום לכל המעוניינות. רק שאלה:הנפיחות ירדה אבל נשאר מין עיגול כזה (נפיחות קטנה עגולה במקום אחד למעלה)האם זה מסוכן,זה יעבור? האם סימנים של התפרים(לא הצלקת)אמורים להעלם עם הזמן? האם צריך לבוא לביקור ומתי או שלא חייב ביקור-אני מצפון קצת קשה לי להגיע תודה רבה

לנפיחות לוקח זמן לרדת אם כל הזמן יש מגמת שיפור - הכל תקין אם החמרה - להבדק סימני התפרים נשארים כמה חודשים טובים ובסוף נעלמים דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן