שפתיים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

07/12/2007 | 01:11 | מאת: בתאל

שלום! רציתי לשאול האם זה תקין שהשפתיים הפנימיות בולטות?.. ז"א- ששפתי הפות לא מכסות אותם לגמרי והן קצת ארוכות. איך זה יכול להשפיע? והאם זה דורש תיקון? תודה.

שלום בתאל אין כזה דבר תקין או לא תקין גם שדיים קטנות זה תקין ויש כאלה שמגדילות אם בעיניך יש בעייה אז יש בעייה ואם הכל תקין ואין זבה הפרעה גופניתצ או אסטטית נפשית אין שום בעייה דר חיים קריסי

12/12/2007 | 21:18 | מאת: ענת

לאחר הלידות גדלה לי שפה אחת , רופאת קופ"ח אישרה כי יש תוספת של עור כתוצאה מלידות , שאלתי היא למי פונים , במה כרוך ניתוח שכזה , זמן החלמה מוגבלות בישיבה כוון שאני מורה לספורט ורוכבת אופניים מקצועית ?

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן