שאלה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

04/12/2007 | 15:23 | מאת: יפעת

שלום כתבתי לך שיש לי צניחה קלה של קיר האחורי של הנרתיק רציתי לשאול האם הצניחה קשורה לעצירות או שלא זאת לידה שניה שלי ועכשיו הופיעה לי עצירות יותר מהרגיל האם פתח היציאה ברקטום נהיית יותר צרה ואז מעבר הצואה קשה ליציאה או שאין קשר אחד לשני תודה על הצעתך לגבי מה לאכול אני יקפיד אודה לך בתשובה יפעת,

יש ריקון לא מלא של החלחולת במיקרים של רקטוצלה = צניחת הקיר האחורי של הנרתיק אני מעדיף לנתח את זה במקום להתחיל עם מניפולציות ידניות בצעירות שאחרי שנמאס להן מגיעות בכל מיקרה לניתוח למרות זאת - איני אומר שזו בעיתך עד שלא נבדקת אלא על סמך דבריך אם אין צניחה משמעותית תיתכן עצירות פשוטה על רקע מעי עצל ושמן זית או פירות יסשים וכו יכולים לעזור דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן