אחרי לידה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

01/12/2007 | 00:10 | מאת: ליאת

שלום אני חצי שנה אחרי הלידה בארך חמישה חודשים אחרי הלידה גיליתי מעין גולה קטנה בפות היום אני יודעת שזאת צניחה של קיר האחורי של הנרתיק צניחה קלה מה שהרופא נשים שלי אמר היו לי בלידה קרעים שיטחיים יכול להיות שבגלל זה יש לי צניחה או שזה לא קשור רציתי גם לומר שבעוד חודש אני מתחילה טיפול פיזיוטרפיסטי של ריצפת האגן מה עושים בטיפול והאם אם הצניחה קלה היא יכולה להיכנס בחזרה או שלא תודה ליאת

בפזיותרפיה מחזקים את שרירי רצפת האגן מה שצנח זה לא שריר אלא רקמת חיבור שכעיקרון המבנה לא ישתנה למרות הפזיותרפיה אך אולי לא יוחמר למבנה תקין לרוב יש צורך בניתוח קטן לחיזוק קיר הנרתיק האחורי והכניסה לנרתיק בהצלחה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן