בבקשה תגיבו

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

26/11/2007 | 09:30 | מאת: מודאגת

שאלה לד"ר קריסי ובנות אחרי ניתוח שפתיים.אני כבר 6 ימים אחרי ניתוח הנפיחות ירדה פחות או יותר,זהו זה מראה סופי????????אני לא מדברת על התפרים -הצורה של השפתיים ומראה לא יפה,אני נורא מודאדת בנות אם יש כאן מישהי שעשתה ניתוח ותוכל להגיד לי שההבדל המשמעותי רואים רק אחרי תקופה מסויימת???????או איך שזה עכשיו ככה ישאר פחות או יותר????יש לי הרגשה שלפני היה אפילו יותר יפה-אמאלה

כמובן שאי אפשר בלי לראות להגיד איך זה כעיקרון יכולה להיות נפיחות זמן כה קצר אחרי ניתוח אך צריך לוודא שאין זיהום וזה לא מפריש ונפוח ממוגלה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן