וגיניסמוס

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

29/08/2006 | 12:04 | מאת: רונה

לד"ר קריסי שלום רב, מקווה שתוכל לעזור לי. אני בת 26, התחתנתי בתולה ובכל מגע מיני עם בעלי יש לי כאבים ,עדיין לא בוצעה חדירה (עליי לציין שבעלי עדין ואנחנו דוגלים במשחק מקדים). הלכתי להיבדק אצל גניקולוגית והיא אמרה שמצב הפות בסדר וכנראה שאני מתכווצת לקראת החדירה, ולמצב זה נקרא "וגיניסמוס". ושהפיתרון לכך הוא בראש שלי, ועלי להיות רגועה. השאלה שלי, מה עליי לעשות, אני מיואשת שלא לדבר שאני נכנסת לדיכאון מהמצב הנוכחי הרופאה ציינה שאם אני לא אצליח אז היא תנתח אותי בקרום הבתולין על מנת שהחדירה תהיה יותר קלה. אשמח לתשובה ממך.

שלום ראשית - אם מדובר בוגיניזמוס - בשום פנים ואופן לא לנתח !!! יכול להיות נרתיק ענק ממש וכאב פסיכולוגי שמונע חדירה איני בטוח שמדובר בוגיניזמוס ולא בבעיה אנטומית אם וגיניזמוס - יש מטפלות נפלאות לנושא (מומחיות לרצפת האגן ואני יכול להפנות אותך לאלה שאני עובד איתן) אם בעיה אנטומית - יתכן וצריך ניתוח - בטח לא להרחבת נרתיק כמו שהוצא לך אם ברצונך להיבדק ליעוץ מדויק יותר אנא התקשרי למזכירתי לפי הטלפון באתר בברכה דר חיים קריסי

04/09/2006 | 11:46 | מאת: רונה

האמת שאני לא יודעת כבר מה לעשות. הגניקולוגית שלי הפנתה אותי למרפאה בבי"ח בלינסון, היא רוצה שיבדקו אותי, ויעשו לי הבחנה נוספת חוץ משלה. לא נעים לי כל הבדיקות האלו. והבנתי מהרבה אנשים שהפיתרון הוא בראש בסופו של דבר ואין ל"וגיניסמוס" פיתרון רפואי. אז מה אתה מציע לי לעשות? בברכה, רונה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן