הסרת קרום הבתולים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

25/07/2006 | 23:13 | מאת: ש - צריכה תשובה מהירה

שלום רב, יש לי תור שבוע הבא אצל גניקולוגית להסרת קרום הבתולים. רציתי לדעת אם זה כואב? איזה השלכות יש לזה ? והאם זה מסוכן? (אני רוצה לציין שאני עושה זאת מכיוון שאני מרגישה מכווצת בעת מגע מיני ושום דבר אחר לא עזר לי עד כה) מצפה לתשובה !!!!!

איני מבין - אם קיימת יחסים אין לך קרום בתולים הרושם שלי שהכיווץ נובע ממקור אחר יתכן מוגיניזמוס, וסטיבוליטיס או מחיצה אורכית בנרתיק וכו (מתבטא בקושי בשמוש בטמפונים בווסת) אני מבצע את הניתוחים הקטנים האלה בהרדמה קלה ואיני מבין איך יבוצע בקליניקה ? אני צריך יותר מידע או לבדוק אותך

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן