תפר אחרי לידה שנפתח

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

18/11/2007 | 22:55 | מאת: אולה

שלום רב, אני ילדתי לפני 3 חידשים, אחרי ביקור אצל רופאה אחרי 8.5 שבועות לאחר לידה (בביקור איה אמרה לי שהכל תקין ומותר לקיים יחסי מין) ראיתי שהתחילו להופיע אצלי תטפות דם, ממש טיפטיפות קטנות, במיוחד כשניגבתי אחרי שהתפנתי. לאיחר כמה ימים ראיתי שבאזור החיץ מופיע גוד קטן (כ- 0.5 ס"מ) של רקמה רירית והוא זה שמדמם. בביקור חוזר אצל רופאת נשים היא אמרה שזה כנראה בגלל התפר נפתח ויצאה רירית. לכן אני רוצה לשאול: 1. האם זה יכול להוביל לסיבוכים איזשהם (כגון זיהומים, כי אם זה מדמם זה כמו פצע פתוח כל הזמן או משהו אחר). 2. יש לי נטיה לצלקות קלואידיות, האם זה לא מסובך להוריד את זה, והאם יש צורך בטיפול בהקדם האפשרי. אם איזה סוג של הרדמה זה מתבצע ?

שלום זה נשמע כרקמת גרנולציה לרוב אני מסיר את זה בהרדמה מקומית ללא כאב מיוחד או בעיה אם תרצי לקבוע תור לבדיקה וטיפול 052-5134747 בהצלחה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן