תשובה מאת ליאת

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

12/11/2007 | 21:14 | מאת: [email protected]

שלום כותבת לך ליאת הכוונה שפותחים את הנרתיק כמו חתך חייץ שעושים בלידה ואז מכניסים את זה פנימה ותופרים איך מרדימים וכמה זמן אורך הניתוח הזה ומה זמן ההחלמה רציתי בבקשה לשאול אותך אני מנוייה לקנטרי ושם יש הרבה חוגים אמרו לי שכפיפות בטן לא כדאי לעשות אני לא יודעת איזה התעמלות לבחור . אבל כמעט כל הצניחות קורות מלידה ברוב המקרים ככל שיולדים יותר ילדים וגם שיולדים ילדים גדולים את הראשון ילדתי 4 קילו ואת השני שלוש קילו וחצי בלידות רגילות את שניהם אני רק זוכרת לטוב את ההריון השני אחרי הלידה חזרתי מהר לעצמי מכל הבחינות הייתי הרבה פחות עייפה אבל מה בהריון כל הזמן היה לי חשק לנקות ובנוסף גם עבדתי . רציתי גם להוסיף שלפעמים אני מרגישה מעין קצת יובש למטה בנרתיק מדוע באיזה דרגה של צניחה מנתחים והאם כל רופא נשים יכול לנתח או שצריך רופא מנתח שהתחום שלו זה ניתוחים פלסטיים של הפות . רציתי לשאול אם אתה גם מנתח ואיפה. תודה ליאת.

שלום אם את או בן זוגך חשים ברפיון וירידה בהנאה ביחסים, אם כשאת לוחצת כמו ללידה את רואה חלק של פתח הנרתיק שיוצא החוצה או מגיע לפתח כניראה שיש בעיה לא תמיד יש קשר ישיר ללידות אלא משולב בכמה גורמים כח אחד יכול להחליף נורה אבל זה לא הופך אותו לחשמלאי ! לכן לדעתי רק מנתח מאד מנוסה של רצפת האגן ופלסטיקה וגינלית רצוי שיבצע את הניתוחים האלא אם תרצי לקבוע תור ליעוץ - 052-5134747 דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן