ניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

28/08/2006 | 05:50 | מאת: מיכל

שלום רציתי לשאול האם להוצאת צואר הרחם בניתוח בשל צנחיה יש איזו השפעה? כיצד משפיע בעתיד על קיום יחסי מין?

שלום יש עבודות רבות ישנות בנושא אחת הדרכים להגיע לאורגזמה היא בגירוי צוואר הרחם שמפריש חומרים שונים הגורמים להתכווצויות רחם ותחושת הנאה - אולם עבודות מחקר עדכניות מוצאו שאין כל הבדל בין כריתת צוואר הרחם להשארתו מבחינת ההנאה המינית מה גם שרב הנשים מגיעות לאורגזמה קליטוראלית, נרתיקית או אורטראלית במקביל את מכירה את גופך טוב מכולם בהצלחה דר חיים קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן